Region Øst - ny kontaktperson

Region Øst – ny kontaktperson

Der er kommet en ny kontaktperson i Region Øst. Det er Anker Andresen, der har meldt sig på banen, og det er helt sikkert noget, som medlemmerne i regionen kan glæde sig til 

Af Redaktionen

Vi lader Anker præsentere sig selv her:

Anker

Jeg hedder Anker Andresen og bor i Biltris, en landsby i Hornsherred mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Jeg er på 44. år gift med Bente; vi har et par tvillinger, Sanne og Lasse, og to dejlige børnebørn.

Min interesse for motorcykler startede i mine tidlige ungdomsår, hvor jeg havde en Puch 2-gears, som jeg ofte parkerede foran Værløse Bio sammen med vennernes forskellige knallerter. Vi indtog bio’en med slikposer og lod os forføre af De vilde Engle, Easy Rider og andre motorcykelfilm. I starten af 70’erne fik jeg min første motorcykel, en Honda CB 360.

Tur til Nordkap

Mit kendskab til CX motorcykel kom ved en tilfældighed, da jeg i 2015 fik jeg muligheden for at køre på MC til Nordkap sammen med min søn.

Jeg kørte på en Yamaha Virago 750, som kunne køre ca. 170 km på en tankfuld. Den var godt pakket, og det var noget af en udfordring at komme op på maskinen, og endnu mere at komme af. Ved den første tankning kantede jeg mig af maskinen med det resultat, at jeg fik krampe i låret og måtte herefter lave strækøvelser. Hele sceneriet startede forfra ved næste tankning. Da jeg havde 32 tankninger i udsigt, forbarmede min søn sig og han tankede for mig på resten af turen.

Efter hjemkomsten havde jeg mange erfaringer fra turen. Da jeg havde lovet en god kammerat at tage en MC-tur til Nordkap sammen med ham, vidste jeg, at jeg skulle have en touring-maskine, der kunne køre mindst 300 km på en tankfuld. Jeg undersøgte markedet og fandt en GL 500 Silverwing fra 1984 på Fyn, som tiltalte mig. Den har på fornemmeste vis ført mig rundt i Sverige, Tyskland, Østrig, Italien, Schweitz og hele Danmark.

Da jeg købte den, fik jeg samtidig et gratis medlemskab i Honda CX-Club Danmark i et år.

Et godt netværk

Jeg blev meget overrasket over klubbens enestående organisation. Sjældent har jeg oplevet en netværk af så imødekommende og hjælpsomme motorcyklister. De forskellige arrangementer som klubben afholder, har for mig stor betydning, både på det læremæssige som sociale plan. Det er helt unikt, at der overalt i regionerne er yderst kompetente tekniske supportere, der altid står til rådighed, i fald man kommer ud for et problem med sin motorcykel.

Da jeg har forladt arbejdsmarkedet og har tid til at give mig i kast med flere opgaver ud over de ture, jeg har stået for i CX-klub regi, har jeg accepteret rollen som kontaktperson for Region Øst.

En stor region

Da regionens samlede areal er på 8.786 kvadratkilometer, er det udfordrende at lave ture og turkalender, der tilgodeser både de medlemmer, der har fast arbejde, og dem, der er gået på pension – samt at nå ud i alle områder. Jeg har nogle tanker og ideer omkring dette på tegnebrættet, samt at kunne tilbyde medlemmer fra andre regioner til MC-ture, der er lidt ud over det sædvanlige i vores region.

Afslutningsvis kan jeg oplyse, at Bente har udvist interesse for at tage med på arrangementer og forskellige ture. Det har vist sig, at min Silverwing er for lille til os begge på disse ture, og kører derfor også på en ældre Goldwing fra 1984.

Ankers kontaktoplysninger kan ses her.

 

Facebook kommentarer
Del gerne hvor du ønsker

Comments are closed.