Jubilæums træf 044 - flot kolonne

Seneste turliste for Region Øst

Fantastisk! Lidt “buldertale”, og så har der indfundet sig de manglende turledere til turene den 29. maj og 13. juni! Tak til Hardy og Mogens! Se vedhæftede nye turliste

Der skal de næste par gange køres lidt i Nordsjælland, så til alle jer medlemmer, som bor i Hovedstaden og Nordsjælland: nu kan I godt deltage i turene, uden at skulle køre langt til/fra mødestedet først. Så vær god at ringe til turlederne og melde jer til!

Holger har lovet at tilrettelægge en efterfølgende tur, og så bliver det på Falster. Herligt! Alle er derudover velkomne til at byde ind med en dato og en tur udover de planlagte.

I kan også “nøjes” med at invitere til et kaffemøde i jeres hjem – vi kommer gerne, og klubben (regionen) refunderer udgifter i forbindelse hermed.

Så er generalforsamlingen nært forestående (næste weekend), og bestyrelsen har holdt sit sidste bestyrelsesmøde i dag. Der er forstret en del nye og spændende idéer, som dels generalforsamlingen, dels den nye bestyrelse vil arbejde videre med.

Har DU lyst til at deltage heri, så meld dig på banen, så kan du være med til at præge klubben fremover.

Kan du ikke selv deltage i generalforsamlingen, så send en fuldmagt til undertegnede, hvori du tilkendegiver, at du vil stille op til bestyrelsen (hhv suppleant), så indgår du i kandidatlisten. Foreløbig er der én her fra regionen, der har gjort sådan.

Turkalender 2019_06, Region Øst

Facebook kommentarer
Del gerne hvor du ønsker

Comments are closed.