Per Binderups MC

Ny kontaktperson i Region Midtjylland

Region Midtjylland har i et stykke tid været uden kontaktperson, men dette er nu løst. Det nye kontaktperson er Per Binderup fra Aarhus

Af Redaktionen

Vi bringer her en lille præsentation af Per, som her fortæller lidt om sig selv:

Mit navn er Per Binderup

Jeg er 70 år gammel og tidligere privatpraktiserende tandlæge.

I øjeblikket er jeg revisor i Honda CX Club DK.

Jeg har påtaget mig hvervet som kontaktperson for Region Midtjylland, som har stået ledigt, siden Niels Thybo valgte at stoppe som kontaktperson sidste år.

Grunden til at jeg har valgt at blive kontaktperson ligger i, at jeg de sidste par år har udført en del af de funktioner, en kontaktperson står for. F.eks. var det mig, som lavede fællesturen på jubilæumstræffet 2018 samt fællesturen på generalforsamlingen 2019.

Jeg er desuden en del af en lokal motorcykelklub , ved navn TT klubben, som oprindeligt udsprang af  den midtjyske Honda CX afdeling.

TT står for “ tirsdags tosserne “ og hentyder til, at der bliver kørt ture hver tirsdag aften i sæsonen, med start ved vores klubhus Rytterknægten 1 Århus V.

Alle er velkomne til at køre med her – også CX’ere.

Hvert år i maj måned bliver der i TT arrangeret en længere tur i samarbejde med Honda CX club. I år går turen til Sverige, hvor vi med udgangspunkt i Rönneby i Blekinge vil køre ture. Jeg har lavet udkastet til turen, men vi er fælles om at arrangere den. Deltagere som er medlem af Honda CX club får tilskud til turen.

Vi har i den midtjyske afdeling af Honda CX club altid været gode til at hjælpe hinanden, og jeg håber, at jeg fremover kan trække på den ekspertise, som vores “ gamle “ kontaktpersoner har, så vi sammen kan prøve at gøre en ekstra indsats  for at aktivere de mange medlemmer vi har i vores region.’

Region Midtjylland
Facebook kommentarer
Del gerne hvor du ønsker

Comments are closed.